Sing-In @home zomerweek 1

 

De Sing-in @ home van  zomerweek 1:

Klik op de foto om bij onze afspeellijst te komenHieronder een paar stukjes over de liedkeuze van team 1:

Celine: Jezus Overwinnaar vind ik enorm gaaf omdat ik hier erg veel kracht uit kan halen. In de lied zingen ze over hoe krachtig God is en dat God de duivel al verslagen heeft en dat er een punt komt waarop alles nieuw gemaakt zal worden en dan zal er geen pijn of verdriet meer zijn, want Jezus is de Overwinnaar.

Julianne: Ik vind het lied Vader u bent goed heel mooi omdat ik het als afscheidslied heb gezongen op de zondagsschool

Anne-Martine: ‘De kracht van uw liefde’ is een heel mooi lied dat gaat over vertrouwen op God. Ik luister vaak naar dit lied als ik in een drukke tijd zit en het chaotisch is in mijn hoofd. Het herinnerd me eraan dat we op God en Zijn liefde mogen vertrouwen en dat Hij altijd dicht bij is.

Justin: De liedjes Good good father, leef met volle teugen en God is overal vrolijken mij vaak op en geven HOOP, ook als tijden raar uit pakken of onzeker zijn merk ik dat ik toch op God mag vertrouwen. Ik hoop en wens ook dat dit voor u of jou een stukje bemoediging mag zijn. Want zelfs als je God soms niet ziet, is Hij er toch.

Marit: Toon mijn liefde heb ik vorig jaar met Dabar vaak gezongen en één doel doet mij denken aan Opwekking, dat is een groot festival in de flevopolder.

De digitale collecte vindt u op: