Campingevangelisatie

In de “vaste” week van de meivakantie (25 april t/m 01 mei 2020) is HET BAKEN aanwezig op Kriemelberg Bushcamp. (helaas gaat deze week niet door)

Ook tijdens de zomervakantie van 2020 komt “HET BAKEN” van zaterdag 11 juli t/m vrijdag 14 augustus 2020 naar u toe.

Het Baken is een interkerkelijke groep mensen die op camping “Kriemelberg Bushcamp” in samenwerking met de beheerders een compleet recreatieprogramma verzorgt.

U zult merken dat we daarnaast ruimte hebben voor enkele activiteiten met een specifiek christelijk karakter. Als dat het geval is, dan geven we dat duidelijk aan, zodat niemand zich daardoor ‘overvallen’ hoeft te voelen.

We dringen niemand iets op, maar staan open voor een serieus gesprek.

Midden op de camping naast het sportveld vindt u “De Ruif”. Dit is het gebouw van waaruit we veel van onze activiteiten organiseren. Overige activiteiten worden georganiseerd in of rondom de Opper. Zie de weekflyers voor de activiteiten.

Opgeven campingevangelisatiewerk “Kriemelberg Bushcamp”

Via het formulier op de aanmeldingspagina kun je je opgeven voor campingevangelisatiewerk op Kriemelberg Bushcamp in Ermelo.

Samenwerking met Dabar

Wil je wel graag campingwerk doen maar liever ergens anders?                                    Geef je dan op bij Dabar (het zou fijn zijn als je aangeeft dat je hen via deze site hebt gevonden).