Sing-in@home zomerweek 4

De Sing-in @ home van  zomerweek 4:

Klik op de foto om bij onze afspeellijst te komenHieronder een paar stukjes over de liedkeuze van team 4:

Thirza: Geef God alle eer hoorde ik voor het eerst op een conferentie met duizend jongeren in een grote zaal. Het raakte mij, omdat dit voor mij de essentie van het evangelie laat zien. Door Gods Zoon, Jezus, is er vergeving, redding, leven en liefde. Dat mag de vreugde zijn in mijn/ons bestaan. Dat goede nieuws mogen we delen. Gods genade voor iedereen die steeds tot hem komt. Prijs de Heer.

Lof Aanbidding is een vrolijk lied wat ik altijd kan horen. Een lied dat me uitnodigt om mee te gaan zingen/dansen. God is de bron van elk prachtig wonder. Hij is zelfs míjn schepper. Hij schenkt mij alles wat ik nodig heb. Hij heeft me onvoorwaardelijke lief. Dat maakt me nederig en dankbaar. Daarom: alle eer en lof voor God. Dat is toch het doel van elk schepsel: de Heer prijzen! Ik vind het mooi dat we hier op aarde mee kunnen zingen met de niet te stoppen lofzang in de hemel.

Willemijn:‘Yet not I, but through Christ in me’ is een lied dat afgelopen jaar vaak op repeat heeft gestaan. In een tijd waarin de hele wereld op z’n kop stond, herinnert dit lied mij eraan dat God boven alles staat! Als het soms moeilijk kan zijn om dit ook echt te ervaren, helpt dit lied mij om te weten dat Hij alles in Zijn handen heeft. Die afhankelijkheid van God geeft mij houvast en rust!

Annelise: Het lied ‘Thuis’ van de band SELA vind ik een mooi nummer, omdat het mij een warm en fijn gevoel geeft. Ik vind het fijn om dit nummer te luisteren op momenten dat ik mij alleen voel of verdrietig. In het lied zingen ze: ‘Hij sluit je in Zijn armen, voel je thuis, je bent vrij!’ Je mag ontvangen van Gods goedheid! Wat bijzonder!

Annerie over Morgen dans je weer: Dit lied raakt mij omdat het een oproep is om God groot te maken door alle omstandigheden heen. Of je nu in een dal zit of op de toppen van je geloof bent, op ieder moment mag je weten dat God Koning is. Hij geeft hoop en kracht, dat is wat ik ook gemerkt heb in het afgelopen jaar rondom corona. Zijn Koninkrijk wordt gebouwd, dat werk staat niet stil en daar komt ook geen einde aan. We mogen uitzien naar een hoopvolle toekomst, tot die tijd zullen we dansen met vallen en opstaan!

Willeke: Adem om van U te zingen: Ik houd enorm van zingen en dan vooral van lofprijzing. Dit lied gaat over Gods goedheid en liefde. Telkens weer sta ik ervan versteld dat God oneindig liefdevol en vergevingsgezind is. Hij is er altijd, ook als wij even minder op Hem gefocust zijn. Dat maakt dat ik voor Hem wil zingen, mijn leven lang!

Dieke: Halleluja Adonai: spreekt uit Jezus ik houd van u. Meer dan de sterren aan de hemel. Dat maakt iets van verlangen los om steeds meer gericht te zijn op Jezus.

De digitale collecte vindt u op: