Sing in @home zomerweek 5

De Sing-in @ home van  zomerweek 5:

Klik op de foto om bij onze afspeellijst te komenHieronder een paar stukjes over de liedkeuze van team 5:

Geke:

Opwekking 797 is een lied over samen geloven, samen kerk zijn maar niet uit eigen kracht maar uit Gods kracht. Dit vind ik een bemoediging dat wij elkaar hebben gekregen om te geloven. Zoals men ijzer met ijzer scherpt, zo scherpt de mens zijn medemens. Opwekking 427 spreekt mij aan door de kwetsbaarheid die eruit spreekt. Wij zijn zondige mensen, die door het bloed van Christus gezuiverd mogen worden. Ook dit is dus niet uit eigen kracht maar uit enkel en alleen genade.

Gerco: Tijdens de jeugdvereniging avonden zongen we Cornerstone en Laat het feest zijn in de huizen vaak. Een goede herinnering aan die tijd terug 🙂

Jorrick: 10.000 redenen en Heer ik kom tot U zijn al sinds de basisschool mijn lievelingsnummers.

Susan:

812: geeft super mooi weer hoe groot de naam van God is! Vooral het zinnetje: my sin was great your love was greater vind ik ontzettend mooi! Hoe erg je het misschien ook verpest hebt, Gods liefde heeft alles overwonnen:)

818: hier wordt gezongen over het verlangen naar de dag waarop we bij God in de hemel mogen komen. Soms best lastig om je hier een voorstelling van te maken, maar WAT een dag zal dat zijn! Een perfecte en volmaakte toekomst staat ons te wachten!

Bart:

Opwekking 775: Bij het Kruis. –> dit lied leert mij om nederig te zijn, om te herdenken aan wat Jezus voor mij deed, om mijn verkeerde dingen aan God te belijden en om mijn zorgen bij het Kruis te leggen en daar ook te laten.

Opwekking 253: Het leven in mij. –> als je God kent en voor Hem wilt leven, dan belooft Hij dat Hij er altijd voor u/jou zal zijn, ongeacht de problemen of moeiten die u/je ervaart. Dit geeft voor mij persoonlijk veel rust en vrede in mijn hart. Ook als u/je God nog niet kent, wil Hij zeker met Zijn liefdevolle genade naar u/jou omzien als u/je dat aan Hem vraagt. Dit kan door tot Hem te bidden.

 

 

De digitale collecte vindt u op: