Sing-in @home zomerweek4

De Sing-in @ home van  zomerweek 4:

Klik op de foto om bij onze afspeellijst te komenHieronder een paar stukjes over de liedkeuze van team 4:

Thomas:  Aan het lied Hou Vol heb ik goede herinneringen. Vorig jaar heb ik daar veel aan gehad.

Ronald:  De liederen Oceans en Lion and the lam vind ik gewoon heerlijk  om te luisteren.

Thirza: Geef God alle eer doet me denken aan een conferentie. Dit lied raakte me ontzettend. Het zette me weer even scherp en maakte me weer bewust waar het echt om gaat.

Rianne: Het lied thuis raakt me elke keer weer. Ik hoorde dit een keer in de kerk en sindsdien is dit echt een lied waar ik door geraakt word. Ik zal er zijn is ook gewoon mooi.

Rutger: Het nieuwe lied Kom verras ons geeft mij het besef dat ik het niet zelf hoef te doen, maar ook de bevestiging dat God mooie dingen voor ons in petto heeft.

Annelise: Het lied Morgen dans je weer gaf mij kracht toen een vriend van me overleed. Hier haal ik mijn kracht uit.

Maarten: Jezus overwinnaar, You say, No longer slaves zijn liederen die me door moeilijkere situaties helpen.

Sela: Aan mijn zij – hoe moeilijk het soms allemaal lijkt, voor welke uitdaging we ook komen te staan, onze Vader kan en wil ons door alles heen dragen!

Annerie: In het lied Laat het feest zijn de huizen raakt mij de aanmoediging om God te loven en te prijzen. Laat het feest zijn, laten we ons samen inzetten om God te eren door ons leven. Laat het overal horen, want Hij is het waard. Laat uw Glorie zien is een gebed, in het bijzonder deze week op de camping. Dat er een boodschap mag klinken van geloof, hoop en liefde, wardoor Zijn glorie zichtbaar wordt.

Dieke: In het lied HEer hoe machtig is uw naam klinkt de grootsheid van de schepping. Gaaf om dit met kinderen te zingen en te beseffen hoe groot Zijn grootheid is.

Houd vol is een herinnering aan het feit dat Hij erbij is en dat we helemaal op Hem kunnen vertrouwen.
Abba Vader is een gebed dat God ons opneemt in zijn gezin. Een gebed waarbij je zingt dat je het verlangen hebt dat Hij die je helemaal kent je ook mag leiden. God, U behoor ik toe.

De digitale collecte vindt u op: