Online activiteiten

Baken online?

Het Baken zelf heeft geen online activiteiten. Toch willen we er een aantal onder de andacht brengen zonder de niet genoemde initiatieven tekort te willen doen.

Voor de kinderen is er de Dagelijkse Henkie Show van Matthijs Vlaardingerbroek.    Deze draait nu 2 weken en de afleveringen zijn terug te kijken.

Online kinderprogramma

Via deze link komt u bij de online (live) kerkdiensten van onze ambassadeurs en de achterban van Het Baken.

Heeft u aanvullingen dan horen we het graag.

 


  • Weken voor 2024 bekend – meld je aan!

    De weken waarin het Baken het recreatiewerk op de Kriemelberg gaat verzorgen zijn weer bekend! Geef je snel op, want de eerste week (meivakantie) is alweer vol! Ouder dan 25, maar nog zin om een week mee te draaien? Neem contact met ons op om als mentor een team te ondersteunen.


  • Programma meivakantie!

    Het recreatieprogramma is bekend! Lees in ‘t Oppertje over de teamleden en alle leuke activiteiten. Tot ziens op de camping!


  • Nog 1 week en dan zijn we er weer!

    Maak je klaar voor onder andere: kinderclub, Teen Spirit, chatpoint, Volleybal, Sing In, de Kriemelcourtcup 2023, de wildfietstocht, de oranjemiddag met spelletjes, rommelmarkt, koek en zopie, Bingo en… nog veel meer!! De flyer is vanaf woensdagavond online beschikbaar. De Teamleden delen deze zaterdag uit op de camping, heet u ze van harte welkom? De activiteiten…