Team meivakantie staat in de startblokken

Komende zaterdag is het zover! Voor de tweede maal in de geschiedenis staat er een team te popelen om in de meivakantie de camping op te gaan. In 2020 kon het helaas niet doorgaan. In 2021 waren er nog de nodige maatregelen en was het voor sommige mensen nog even wennen dat Het Baken er niet met Hemelvaart was.

Maargoed in de meivakantie staat er een mooi programma te wachten.

Let op: Er zijn in het programma een paar kleine aanpassingen gedaan. Soms zijn vanwege externe activiteiten of vanwege de aanwezige hoeveelheid teamleden de tijden net is anders dan dat je gewend bent.

Tip: Volg de flyer wat betreft de tijden!                                                                       (enige wijziging is dat de avondsluiting zondag om 21:30 is.)

‘t Oppertje mei 2022

Aanvulling, last but zeker not least:

 

Hey, ik ben Femke, 18 jaar oud en je kunt me beschrijven als een vliegende stuiterbal. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken, te knutselen en lekker gek te doen. Misschien omdat ik soms zelf nog een kind ben haha!

 


  • Weken voor 2024 bekend – meld je aan!

    De weken waarin het Baken het recreatiewerk op de Kriemelberg gaat verzorgen zijn weer bekend! Geef je snel op, want de eerste week (meivakantie) is alweer vol! Ouder dan 25, maar nog zin om een week mee te draaien? Neem contact met ons op om als mentor een team te ondersteunen.


  • Programma meivakantie!

    Het recreatieprogramma is bekend! Lees in ‘t Oppertje over de teamleden en alle leuke activiteiten. Tot ziens op de camping!


  • Nog 1 week en dan zijn we er weer!

    Maak je klaar voor onder andere: kinderclub, Teen Spirit, chatpoint, Volleybal, Sing In, de Kriemelcourtcup 2023, de wildfietstocht, de oranjemiddag met spelletjes, rommelmarkt, koek en zopie, Bingo en… nog veel meer!! De flyer is vanaf woensdagavond online beschikbaar. De Teamleden delen deze zaterdag uit op de camping, heet u ze van harte welkom? De activiteiten…