Team meivakantie staat in de startblokken

Komende zaterdag is het zover! Voor de tweede maal in de geschiedenis staat er een team te popelen om in de meivakantie de camping op te gaan. In 2020 kon het helaas niet doorgaan. In 2021 waren er nog de nodige maatregelen en was het voor sommige mensen nog even wennen dat Het Baken er niet met Hemelvaart was.

Maargoed in de meivakantie staat er een mooi programma te wachten.

Let op: Er zijn in het programma een paar kleine aanpassingen gedaan. Soms zijn vanwege externe activiteiten of vanwege de aanwezige hoeveelheid teamleden de tijden net is anders dan dat je gewend bent.

Tip: Volg de flyer wat betreft de tijden!                                                                       (enige wijziging is dat de avondsluiting zondag om 21:30 is.)

’t Oppertje mei 2022

Aanvulling, last but zeker not least:

 

Hey, ik ben Femke, 18 jaar oud en je kunt me beschrijven als een vliegende stuiterbal. Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken, te knutselen en lekker gek te doen. Misschien omdat ik soms zelf nog een kind ben haha!

 


  • Aanmelden kan weer!!!

    Baken 2023 staat al weer in de agenda. Voor Camping Kriemelberg BushCamp in Ermelo zijn de data al bekend en kun je direct inschrijven. Jij komt toch ook?


  • Het zit er weer op.

    Het Baken heeft weer bijna 5 (op 1.5 dag na) weken er op zitten deze zomer.             We hopen natuurlijk dat jullie en jullie kinderen van de activiteiten hebben genoten. Voor het Baken breekt er nu een tijd aan van evalueren en waar wenselijk nieuwe plannen maken. Als de mogelijkheid om […]


  • Camping Sing-In

    Komende zomer wordt er weer gezongen bij Het Baken. Komt u ook? Zondag 17 juli is de eerste van een reeks van 5 Sing-Ins! We starten om 20:00 op Drieërweg 104 te Ermelo. Je bent welkom… wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat je verhaal ook is. Er is op je […]