Gezocht teamleden campingwerk Het Baken.

Voor het campingwerk op Kriemelberg Bushcamp zijn we met spoed op zoek naar teamleden voor de meivakantie. 7-9 enthousiaste jongeren tussen de 16 en 25 jaar die een week willen recreëren en evangeliseren! Geef je zsm op via www.bakenharderwijk.nl en dan Aanmelden.

Ook de zomer zijn we nog op zoek naar teamleden. Spring nu in het diepe en geef je op! Ken je jongeren in je omgeving, maak ze hier dan attent op. Gun ze een onvergetelijke tijd!

Hartelijke groet Het Baken


  • Weken voor 2024 bekend – meld je aan!

    De weken waarin het Baken het recreatiewerk op de Kriemelberg gaat verzorgen zijn weer bekend! Geef je snel op, want de eerste week (meivakantie) is alweer vol! Ouder dan 25, maar nog zin om een week mee te draaien? Neem contact met ons op om als mentor een team te ondersteunen.


  • Programma meivakantie!

    Het recreatieprogramma is bekend! Lees in ‘t Oppertje over de teamleden en alle leuke activiteiten. Tot ziens op de camping!


  • Nog 1 week en dan zijn we er weer!

    Maak je klaar voor onder andere: kinderclub, Teen Spirit, chatpoint, Volleybal, Sing In, de Kriemelcourtcup 2023, de wildfietstocht, de oranjemiddag met spelletjes, rommelmarkt, koek en zopie, Bingo en… nog veel meer!! De flyer is vanaf woensdagavond online beschikbaar. De Teamleden delen deze zaterdag uit op de camping, heet u ze van harte welkom? De activiteiten…