Aanmelden kan weer!

De aanmeldingen stromen al weer binnen!
Wil jij met je JV een week draaien in Ermelo?
Wil je je individueel opgeven?
Ga naar: https://www.izb.nl/dabar/camping?relation_id=32836 om je aan te melden voor Het Baken op Kriemelberg Bushcamp!
Liever een andere camping op plek in de stad?
Ga dan naar de hoofdpagina: https://www.izb.nl/dabar/campings

  • Weken voor 2024 bekend – meld je aan!

    De weken waarin het Baken het recreatiewerk op de Kriemelberg gaat verzorgen zijn weer bekend! Geef je snel op, want de eerste week (meivakantie) is alweer vol! Ouder dan 25, maar nog zin om een week mee te draaien? Neem contact met ons op om als mentor een team te ondersteunen.


  • Programma meivakantie!

    Het recreatieprogramma is bekend! Lees in ‘t Oppertje over de teamleden en alle leuke activiteiten. Tot ziens op de camping!


  • Nog 1 week en dan zijn we er weer!

    Maak je klaar voor onder andere: kinderclub, Teen Spirit, chatpoint, Volleybal, Sing In, de Kriemelcourtcup 2023, de wildfietstocht, de oranjemiddag met spelletjes, rommelmarkt, koek en zopie, Bingo en… nog veel meer!! De flyer is vanaf woensdagavond online beschikbaar. De Teamleden delen deze zaterdag uit op de camping, heet u ze van harte welkom? De activiteiten…