Maf op bezoek

Vandaag landt er een echte Bush-piloot op Kriemelberg Bushcamp. (of zou die met de auto komen?) Houd het luchtruim in de gaten en kom om 15.15 naar de Ruif. Een (ont)spannende speurkerk leidt je naar de Bush-piloot. Er is voor elk wat wils.. Volg het spoor!!

Van 15 15 tot ca. 16.00 hoort u verhalen van een piloot van de MAF

De kinderen zijn na de speurtochtkerk vanaf 16.15 ook welkom!


  • Weken voor 2024 bekend – meld je aan!

    De weken waarin het Baken het recreatiewerk op de Kriemelberg gaat verzorgen zijn weer bekend! Geef je snel op, want de eerste week (meivakantie) is alweer vol! Ouder dan 25, maar nog zin om een week mee te draaien? Neem contact met ons op om als mentor een team te ondersteunen.


  • Programma meivakantie!

    Het recreatieprogramma is bekend! Lees in ‘t Oppertje over de teamleden en alle leuke activiteiten. Tot ziens op de camping!


  • Nog 1 week en dan zijn we er weer!

    Maak je klaar voor onder andere: kinderclub, Teen Spirit, chatpoint, Volleybal, Sing In, de Kriemelcourtcup 2023, de wildfietstocht, de oranjemiddag met spelletjes, rommelmarkt, koek en zopie, Bingo en… nog veel meer!! De flyer is vanaf woensdagavond online beschikbaar. De Teamleden delen deze zaterdag uit op de camping, heet u ze van harte welkom? De activiteiten…